Dibekdüzü İlkokulu
DİBEKDÜZÜ MAH. DİBEKDÜZÜ KÜME EVLERİ DIBEKLI ILKÖĞRETIM BLOK NO 7 TUŞBA / VAN

VİZYON

Atatürk ilke inkılaplarını benimsemiş, hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi.

MİSYON

Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Tam gün

Soba. soba ve temizlik işleri için TYP görevlisi verilmektedir.

Merkezden özel öğretmen servisi vardır. Servis güncel ücreti 1250 liradır.

Uydu İnternet (VSAT)

Yerleşim Yeri Bilgisi

Dibekdüzü Mahallesi Van Merkez İlçesi Tuşbaya bağlı. Yüzüncü Yıl Üniveresitesi yerleşkesinin İçinden geçilerek ulaşım sağlanıyor.

Kontenjan Bilgileri

Bir anasınıfı, iki sınıf öğretmeni görev yapmaktadır. 1-2 birleştirilmiş ve 3-4 birleştirilmiştir. sınıf mevcutları 12 öğrencidir. Anasınıfı kayıtlı öğrencisayımız 9´dur. 01/12/2023

Taban-Tavan Puan Bilgileri

Okulumuza son merkezi atama 2018 atamasında sınıf öğretmenliği 405. sıralama ile kapattık. önceki ve sonraki atamalar il içi ve il dışı atamalardır. İl dışı ana sınıfı yerleşme hizmet puanı 107 ile kapatmıştır. İl dışı 2023 sınıf öğretmeni 591 hizmet puanı ile yerleşmiştir.